Trægulvets tørretid ved lud-, olie- og lakbehandling

Her i denne artikel får du information om ludbehandling, lige fra hvad det er, hvordan processen er og alt andet vedrørende denne behandlingsform. Ludbehandlingen afbleger trægulvet, hæmmer gulnings-processen i træet og mætter det.

Hvad er ludbehandling og hvordan ludbehandler man

Her i denne artikel får du information om ludbehandling, lige fra hvad det er, hvordan processen er og alt andet vedrørende denne behandlingsform. Ludbehandlingen afbleger trægulvet, hæmmer gulnings-processen i træet og mætter det.

Gulvafslibning pris – Hvad koster det?

Her finder du typiske priser per kvadratmeter, både for gulvafslibning samt for forskellige efterbehandlinger.

Sådan findes prisen på en gulvafslibning

Du surfer nettet mens du leder og leder men uden held med at finde den konkrete pris på at få slebet dit gulv. Når du så en sjælden gang imellem finder en hjemmeside med priser, så ender det alligevel med at blive en helt anden pris, når først du får et tilbud på netop dit gulv. Her forklarer vi prisen på gulvafslibning, årsagen til at den er så svær at gennemskue, samt hvilke faktorer der afgør den.

Rengøring efter håndværkere

Håndværkerne skal og vil oftest også fokusere på at levere et godt stykke håndværk, og have mindre overskud til at gå og rydde op og gøre rent. Det er oftest heller ikke det, som entreprenøren vil have de skal bruge til på. Derfor har vi hos Bygeliten specialiseret os i at rydde og gøre rent efter håndværkere.

Rengøring af ældre- og plejeboliger eller hele plejehjem

Vi har stor kompetence inden for alle former for rengøring af privat bolig, plejehjem og plejeboligcenter mm. Vores rengøringskonsulenter er altid klar til at yde en professionel og venlig service. Læs her hvordan vi kan hjælpe dig/jer.

Ridser på trægulv – Sådan fjerner du ridser

Ridser opstår ofte efter sten og snavs som slæbes rundt fra sko og sokker mm., stoleben, bordben og andet som rykkes regelmæssigt. Er dit trægulv ridset, kan du her læse guiden i vores blog om, hvordan du fjerner både små og større ridser.

Sådan fjernes pletter på trægulve

Denne guide er til dig som har fået kaffepletter, rødvinspletter, oliepletter eller andet på dit trægulv, og vil finde en nem måde at fjerne dem på. Er dit gulv overdækket med pletter i en grad, som gør det uoverskueligt at fjerne dem, kan du i stedet overveje en gulvafslibning og få det nye look tilbage.

Vedligeholdelse og pleje af olierede trægulve

Denne guide giver dig vejledning til, hvordan du rengører og vedligeholder dit trægulv efter en gulvafslibning og efterbehandling med olie. Korrekt rengøring og vedligeholdelse sikrer, at dine olierede gulve forbliver smukke, og det nye look bevares mange år frem.

Slibning af gulv – gør det selv

Med en gulvafslibning, kan du få gulvet tilbage til, hvordan det så ud som nyt. Du kan også ændre træfarve, reparere ridser, fjerne brugsmærker og mange typer skader. Her guider vi dig gennem processen ved en gulvafslibning.
En gulvafslibning er et større projekt, som tager mange timer at gennemføre. Især hvis man ønsker et fejlfrit og lækkert resultat. For at have de bedste forudsætninger for at få et flot resultat, skal du starte med en god forberedelse.