gulvelite.dk logo


Gulvafslibning

Gulvafslibning - Gulveliten

Afslibning af gulve

Er dit trægulv slidt og medtaget? Vær ikke bekymret! Hos Gulveliten kan du nemlig få dine gulve til at genvinde det friske og nye look med en gulvafslibning. Vi har bred ekspertise i gulvafslibning af trægulve og alt der hører med, da vi har udført mange gulvafslibningsopgaver gennem tiden. Du er garanteret et smukt og kvalitetssikret resultat. Vi har de helt rette gulvfolk til netop din gulvopgave, hvad enten du en erhvervs – eller privatkunde. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

Hvad er en gulvafslibning?

Med en gulvafslibning bliver det slidte gulv ensartet og flot at se på. En gulvafslibning er derfor en form for reparation af gulvet, idet det frisker træet op og få det til at fremstå nyt og pænt.

Arbejdsgangen

Til en gulvafslibning bruges en række forskellige maskiner. I de fleste gulvafslibningsopgaver bruges en slibermaskine med sandpapir. Sandpapiret har til opgave at fjerne den gamle overfladebehandling af gulvet. Der slibes ca. 1-1,2 mm af selve gulvet.

Som regel bliver der slebet 3-5 gange med sandpapir i forskellige størrelser, idet der bliver startet med en grov slibning for dernæst at ende med en fin af slagsen. På denne måde fjernes skrammer og mindre skader eller ridser i gulvet, og resultatet er typisk en glat og fin overflade.

Som finish på det hele er gulvet nu klar til en efterbehandling med enten lak, lud, olie eller sæbe, alt efter kundens ønske og behov.

For yderligere info kontakt os gerne og hør nærmere om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din gulvafslibningsopgave.