Rengøring af ældre- og plejeboliger eller hele plejehjem

Flere og flere af vores ældre borgere kontakter os disse år med ønske om ekstra hjælp til forskellige rengøringsopgaver. Vi er ikke stødt på rengøringsopgaver, som vi ikke kan hjælpe med, uanset om det er en enkelt gang, der skal foretages rengøring eller regelmæssigt.

Vi har stor kompetence inden for alle former for rengøring af privat bolig, plejehjem og plejeboligcenter mm. Vores rengøringskonsulenter er altid klar til at yde en professionel og venlig service, og vi er pålidelige, dygtige og punktlige.

Rengøringsprocessen – Vi kommer grundigt rundt

Uanset om vi rengør et helt plejehjem eller en enkelt ældre- eller plejebolig, kan vi efter aftale sørge for aftørring og vask af paneler, lister, kontakter, dørhåndtag, radiatorer, udluftningsrister og lignende. Det giver et bedre indeklima og mindsker risiko for ubehag grundet snavs og støv. I køkkenet, badeværelset og toilettet sørger vi for, at al sanitet afkalkes og rengøres ordentligt, så der er bakteriefrit.

Rengøring af ældrecenter og plejeboligcentre

Vi kan sørge for alt lige fra en enkelt hovedrengøring til daglig eller månedlig rengøring af alt. Det kan være fast rengøring af alle fællesarealer, indgangspartier, køkken, toiletter, trapper opholdsrum og andet. Vi tager os også gerne af vinduespudsning og pudsning af andre glaspartier samt vask af gardiner eller persienner efter aftale. Vi kan også sørge for at levere og fylde papir, linned og sæbe mm.

Er der en ældre der skal flytte ind eller ud, kan vi sørge for nedpakning af indbo, flytning til opbevaringssted, rengøring og evt. udbedringer af skader såsom gulvskader, malerarbejde, tapet/filt og andet.

Rengøring af plejehjem
forbehold for Corona under rengøring for ældre

Hjælp til rengøring for ældre

Er du ældre, kan du få hjælp til at klare rengøring af din lejlighed. Vi hjælper dig med det du ikke selv kan, så ofte som du har brug for det. Standardopgaver er bl.a:

  • Aftørring af flader som borde, reoler, hylder, vindueskarme, lamper og lignende.
  • Støvsugning samt gulvvask i hele boligen.
  • Aftørring og skrub af bordplader, køkkenlåger, vask, opvask og alt andet i køkkenet.
  • rengøring af fryser, køleskab og ovn efter behov.
  • Skift af sengelinned og lignende.
  • Rengøring af håndvask og toilet, pudse spejl, vaske gulv og tørre af.

Vi har søde, rare og pålidelige rengøringsassistenter, som altid møder dig med et smil.

Mange andre fordele ved at vælge Bygeliten ApS til rengøringsopgaven

Udover det kan vi meget andet, så er vi først jeres samarbejdspartner, kan vi hjælpe med opgaver som ejendomsservice. Dvs. uanset om der skal slås græs, klippes hække, ryddes sne eller skiftes lyspærer, så kan vi klare hele. Vi kan også sørge for gulvbelægning, afslibning og oliering eller lakering af gulve.

Kontakt os i dag på tlf. 2055 2000, på mail eller gennem kontaktformularen og få en helt gratis og uforpligtende pris på opgaven.

Hjælp til rengøring for ældre