Rengøring efter håndværkere

Håndværkere er uundværlige i vores samfund, og heldigvis har vi i dette land nogle af de dygtigste af slagsen. Kvaliteten af arbejdet er, hvis ikke man er uheldig, superhøj. Håndværkerne skal og vil oftest også fokusere på at levere et godt stykke håndværk, og have mindre overskud til at gå og rydde op og gøre rent. Det er oftest heller ikke det, som entreprenøren vil have de skal bruge til på. Derfor har vi hos Bygeliten specialiseret os i at rydde og gøre rent efter håndværkere, både på byggepladser, kontorejendomme, virksomhedsdomiciler, boliger og andre steder. Du kan læse mere om håndværkerrengøringsservice her.

Rengøring efter håndværkere

Hvad er de typiske rengøringsopgaver?

Oftest er der tale om oprydning af eventuelt efterladt affald, såsom poser, papir og andet fra madpakker og drikkevarer, skrald som emballage og træelementer mm., tabt værktøj og meget, meget andet. Ved at sørge for en løbende grov rengøring, ser der pænt og ryddeligt ud igen, så håndværkerne kan arbejde videre uden at skulle bruge tid på oprydning. Når arbejdet på fx byggepladsen slutter, så kan vi foretage en komplet oprydning og rengøring, så der ser rigtigt fint og rent ud, der hvor håndværkerarbejdet har fundet sted. Det er til stor glæde for både entreprenøren og naboerne.

Vi hjælper også med flytterengøring, slutrengøring og totalrengøring hvor vi også pudser vinduer, vasker gulve og alt andet. Det er især vigtigt, når der skal være rent og pænt til en ny beboer flytter ind.

Håndværkerrengøring kræver kendskab

Der er ofte meget skrald som bliver efterladt af håndværkere på byggepladserne, hvilket både kan være til gene for håndværkerne, entreprenøren og omkringboende. Vi har gjort ryddet op og gjort rent på utallige byggepladser og lignende, og der er nok intet vi ikke har set eller ryddet op. Vi ved derfor også, at der kan være brug for trappevask, slutrengøring, flytterengøring eller grovrengøring, hvor vi løbende rengører og rydder op på byggepladsen, i mandskabsvogne eller andet. Vi hjælper med at sørge for, at I ikke skal bekymre jer om oprydning eller rengøring efter håndværkerne.

Rengøring af mandskabsvogne og kontorpavilloner

Der er formentligt intet vi ikke har rengjort, når det kommer til mandskabsvogne, omklædningsfaciliteter, beboelsesvogne, samt kontorpavilloner. Det kan ofte komme til at se uoverskueligt ud, hvis man venter for længe, da der dermed kommer mere skidt og snavs. Toiletterne har eksempelvis oftest brug for daglig rengøring, og vi tilbyder også linned- og papirservice i den forbindelse. Vi kan hjælpe med rengøringen, uanset om det eksempelvis er dagligt, ugentligt eller andet. Vi er meget fleksible, da vi forstår, at rengøringen skal klares oftere, hvis det fx det er i perioder med meget regn eller sne.

Håndværkerrengøring
Oprydning af værktøj

Brug for hjælp til oprydning og rengøring efter håndværkere?

Vi har stor erfaring, modne og servicemindede medarbejdere, og vi bruger miljøvenlige produkter, så vi skåner miljøet. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi holder til i København, men kommer ud på hele Sjælland og gør rent for jer dagligt, ugentligt eller som engangsydelse.