Trænger hjemmet til en kærlig hånd?

Det samme kan gælde arbejdspladsen eller virksomheden. Rengøring kan være noget af en omgang, hvis man ikke har tid eller overskud. Men det fungerer jo heller ikke med skidt, rod og snavs, når man samtidig skal nå en masse andet.

Vi i Bygeliten tilbyder hjælp med rengøringen, hvad enten der er tale om privat rengøring, erhvervsrengøring, rengøring af byggepladser eller lignende. Uanset hvad det er for en type rengøringsopgave, tilbyder vi forskellige rengøringsløsninger, der vil matche jeres behov og ønsker. Resultatet er altid et rent, skinnende og nydeligt sted. Det kan være alt fra en overfyldt byggeplads med bl.a. storskrald til en lille lejlighed, der trænger til lidt kærlighed. Der kan også være tale om rengøringsløsninger, hvori man selv vælger, hvor mange gange ugentligt eller på månedsbasis, der skal rengøres. Det er helt op til dig. Vi hjælper gerne, der hvor det trænger.

Rengøring af bolig

De typiske rengøringsopgaver vi beskæftiger os med, er bl.a. følgende:

Derudover tilbyder vi også blandt andet følgende specifikke rengøringsopgaver:

  • Trappevask
  • Slutrengøring
  • Flytterengøring
  • Vinduespudsning
  • Klinikrengøring

Vi har alt hvad der skal til, for at få dit hjem eller virksomhed til at skinne. Kontakt os i dag og høre ydereligere omkring dine muligheder. Vi sidder klar til at tage imod dig.

God kvalitet og konkurrencedygtige priser

Det skal ikke koste en bondegård at få rengøringshjælp. Vores kerneværdier handler bl.a. om at kunden skal kunne føle sig bekvem både service – og prismæssigt. Derfor er vores priser kvalitetssikret og ret overkommelige i forhold til andre. Vi har rengøringsløsninger, der matcher enhver prisklasse. Hvad enten man er enlig, studerende, børnefamilie, mindre eller større virksomhed, har vi priser der er lige til. Er du studerende, giver vi dig studierabat. Du skal blot fremvise dokumentation i form af studiekort. Er du privatperson, kan du få håndværkerfradrag for rengøringsarbejdet hos SKAT.

De rette rengøringsmidler og materialer

Hvem vil ikke være med til at forebygge forureningen og passe på miljøet? Hos Bygeliten går vi meget op i miljøet og at mindske forureningen så meget som muligt, således at Jorden stadig kan beboes af de kommende mange generationer.

Vi rengører kun med miljø – og allergivenlige rengøringsprodukter og sortere skraldet efter retningslinjerne. Alle produkterne er svanemærket og af bedste kvalitet. Ønskes der desinficering af stedet, gør vi dette også.

Vi har alle midlerne og materialerne til din rengøringsopgave, så du ikke skal bekymre dig om andet end at nyde slutresultatet.

Professionelle medarbejdere

Hos Bygeliten leverer vi topprofessionelt arbejde til en overkommelig pris. Vores medarbejdere er uddannede og har mange års erfaring indenfor faget. Der arbejdes yderst professionelt, og stedet bliver ikke forladt før, alt er som ønsket. Derudover bliver vi løbende opdateret med den nyeste viden, så arbejdsmetoderne og valg af udstyret altid er up to date.

Hvorfor vælge lige os?

Du skal vælge os fordi du får prisdygtig og kvalitetssikret rengøringshjælp udført af professionelle rengøringsfolk. Vi tilbyder forholdsvist billigt rengøringshjælp i forhold til andre steder. Hos Bygeliten er vi yderst fleksible og kan stort set arbejde alle tider på døgnet. Kræves det flere kilometer før vi når ud til dig, så er det intet problem. Om du skal have rengøring i København, Roskilde eller Næstved gør vi det med glæde.  Vi kører gerne ud i hele Sjælland for at hjælpe dig.